Nieuws

Noble Kitchen tweede restaurant voor sterchef Edwin Kats

Edwin Kats opent een tweede restaurant. Als alles volgens plan verloopt, dan moet in het voorjaar van 2018 Noble Kitchen openen. De nieuwe zaak van de door Michelin bekroonde chef en eigenaar van Noble komt op een in aanbouw zijnde golfbaan in Cromvoirt, onder de rook van ’s-Hertogenbosch.

Noble Kitchen heeft een eigen en onderscheidend concept. Van herkenbare klassiekers en traditionele toppers tot een creatieve mix uit de wereldkeuken. Edwin Kats is verantwoordelijk voor het Noble-DNA en drukt daarmee een belangrijke stempel op Noble Kitchen.

Golfbaan
Het nieuwe restaurant vestigt zich op een nieuwe golfbaan in Cromvoirt, die tevens in aanbouw is. Naar verwachting opent de eetgelegenheid de deuren in het voorjaar van 2018.

Er komen tachtig zitplaatsen en een terras met een panoramisch uitzicht. Binnen en buiten is het zodanig ontworpen dat de keuken in alle activiteiten centraal staat.

Het restaurant krijgt geen exclusiviteit voor golfers. Bovendien komt er een verdieping met flexibele ruimtes voor meetings, events, congressen en besloten diners.

Aziatisch
In de keuken wordt onder andere gewerkt met een Robata Grill voor de vlees- en visgerechten. Een sushichef gaat zorgen voor de bereiding van sushi en sashimi. Hierdoor krijgt de menukaart een meer Aziatisch tintje vergeleken met die van Noble.

Noble
Edwin opent restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch in 2013. Drie jaar later kende Michelin hem een ster toe.

Vorig artikel

Soenil Bahadoer introduceert Tasting Menu bij De Lindehof in Nuenen

Volgend artikel

Wijn-spijslunches met wijnleveranciers bij Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.