Nieuws

Nieuwjaarsarrangement bij Perceel in Capelle a/d IJssel

Ook voor het door Michelin met een ster bekroonde restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel is het nieuwe jaar begonnen. Eigenaren Sharon Tettero en Jos Grootscholten serveren in de maanden januari en februari op woensdag, donderdag en zondag een Nieuwjaarsarrangement voor zowel lunch als diner.

‘Om 2018 culinair en aangenaam van start te laten gaan, hebben we een heerlijk Nieuwjaarsarrangement samengesteld’, aldus Sharon Tettero en Jos Grootscholten, eigenaren van sterrestaurant Perceel in Capelle aan den IJssel.

Verrassingsmenu
Wie reserveert, wordt ontvangen met een bruisend glas cava, heerlijke smaakmakertjes en een chefs bite. Aansluitend krijg je een verrassingsmenu van vier gangen geserveerd en sluit je af met koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Lunch en diner
De prijs per couvert bedraagt 75 euro en het arrangement is beschikbaar op woensdag, donderdag en zondag in de maanden januari en februari voor zowel lunch als diner.

Reserveren
Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (010) 227 19 22 of via de website van restaurant Perceel, dat is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Winters arrangement bij Kasteel Engelenburg in Brummen

Volgend artikel

Inspiratie Weken bij restaurant In den Rustwat in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.