Nieuws

Nieuwe zaak in Zwolle voor Thérèse en Jonnie Boer

Jonnie en Thérèse Boer openen in het voorjaar een nieuwe zaak in Zwolle. Bij Bar Senang worden Aziatische hapjes en gerechtjes geserveerd. De horecagelegenheid komt in het pand naast Brass Boer Thuis. Tijdens de lockdown kun je alvast kennismaken met het concept met de Senang Box voor thuis.

De eigenaren van het met drie Michelinsterren bekroonde De Librije in Zwolle kondigen hun nieuwe zaak aan middels een filmpje op Facebook. Bar Senang by Brass Boer Thuis is op Aziatische leest geschoeid.

Aziatisch
De nieuwe horecagelegenheid van Thérèse en Jonnie Boer komt direct naast Brass Boer Thuis, in een pand dat voorheen een winkel huisvestte. Bij Bar Senang geniet je van Aziatische hapjes en gerechtjes.

Brass Boer Thuis
Je hebt de gelegenheid om alvast voor te proeven. Bij Brass Boer Thuis kun je namelijk de Senang Box voor thuis proeven. Met daarin onder andere yakitori uit Japan en babi ketjap uit Bali.

Er wordt op dit moment verbouwd. In het voorjaar van 2021 moeten de deuren van de derde Zwolse zaak van het echtpaar openen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Maak kans op het ‘kookboek van jouw favoriete steden’

Volgend artikel

François Geurds gaat koken met Franse driesterrenchef

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.