Nieuws

Nieuwe Wine Director voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam heeft een nieuwe Wine Director. De nieuwe wijndirecteur moet restaurant Bridges, samen met Maître Daan Halle en Executive Chef Raoul Meuwese, naar een hoger niveau tillen.

De nieuwe Wine Director is Joshua Mullock. Mullock, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, ontwikkelde zijn passie voor wijnen tijdens zijn WSET-opleiding, waar hij al snel het WSET-diploma behaalde, wat de basis legde voor zijn carrière in de gastronomie.

Hij begon zijn loopbaan als sommelier bij Restaurant Number One in Edinburgh. Terwijl hij zich verder ontwikkelde, bouwde hij een carrière op bij verschillende restaurants in het Verenigd Koninkrijk, waaronder het tweesterrenrestaurant Restaurant Raby Hunt, The Pompadour, en uiteindelijk werd hij Hoofdsommelier bij het met een Michelin-ster bekroonde Askham Hall.

Mullock zal samenwerken met Maître Daan Halle en Executive Chef Raoul Meuwese. Gezamenlijk hebben zij de missie om de culinaire reis van restaurant Bridges voort te zetten. ‘Ik hou ervan om mensen te verwelkomen en mijn gasten te laten lachen. Ik kan niet wachten om mijn absolute passie voort te zetten bij restaurant Bridges’, aldus Mullock.

Restaurant Bridges biedt gastronomische kwaliteit in een toegankelijke sfeer. Executive Chef Raoul Meuwese omschrijft zijn gerechten als ‘klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist’.

Lees ook:
Nieuwe maître voor restaurant Bridges in Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bijzondere biologische wijnen van vruchtbare Spaanse grond

Volgend artikel

Zeeuwsche Zoute opent bezoekerscentrum

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.