Nieuws

Nieuwe maître voor restaurant Bridges in Amsterdam

Transfernieuws van Bridges, het restaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Maître Roos Stevens heeft een nieuwe uitdaging gevonden en wordt opgevolgd door Daan Halle. In samenwerking met executive chef Raoul Meuwese heeft hij de ambitie de gastronomische ervaring naar een nog hoger niveau te tillen.

Daan groeide op in de West-Kaap van Zuid-Afrika, een regio die bekendstaat als een van de beste locaties voor gastronomie. Zijn culinaire interesse werd versterkt tijdens zijn werk bij Janse & Co.

The Grand

Zijn eerste stappen bij The Grand zette hij als stagiair op het gebied van food & beverage, nadat hij met succes zijn studie aan de Hotel Management School Maastricht had afgerond. Na het vervullen van diverse functies maakt hij dit jaar zijn droom waar door de rol van maître bij Bridges over te nemen.

Roos Stevens

Daan neemt de functie over van Roos Stevens, die een nieuwe uitdaging heeft gevonden. ‘Met haar kennis van wijnen en gastvrijheid bracht zij Bridges naar een nieuw level en behaalde zijn WSET 4’, zo laat het hotel weten. ‘Het restaurant is haar dankbaar en wens haar veel succes.’

Lees ook:
Roos Stevens: ‘Altijd pak havermelk in koelkast’
Roos Stevens maître en sommelier bij Bridges Amsterdam
Prestigieuze Europese prijs voor Nederlandse hotelmanager

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Slow Food voegt Zeeuwsche Zoute toe aan Ark van de Smaak

Volgend artikel

Drie restaurants door Michelin toegevoegd aan gids

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.