Nieuws

Nieuwe maître voor Ratatouille Food & Wine in Haarlem

Richard Eerhardt is de nieuwe maître van Ratatouille Food & Wine in Haarlem. ‘Met hem halen wij een zeer ervaren professional binnen, die onze servicebrigade naar een nog hoger niveau moet brengen’, aldus chef-kok en eigenaar Jozua Jaring, die recent het 5-jarig bestaan van zijn sterrestaurant vierde.

De oplettende lezer had in de blog over het jubileumdiner van Ratatouille Food & Wine in Haarlem al gelezen over de komst van Richard Eerhardt.

Jozua Jaring
Met zijn komst moet het niveau van de zwarte brigade van het sterrestaurant nog verder toenemen, aldus eigenaar en chef-kok Jozua Jaring.

Amsterdam
Op het cv van Richard staan De Hoefslag, Vinkeles, La Rive, Bord’Eau en – zijn laatste werkgever – The White Room.

Michelin
Hij was erbij toen het Amsterdamse Bord’Eau de tweede Michelinster ontving en mocht afgelopen jaar de eerste ster van het eveneens in de hoofdstad gevestigde The White Room mee vieren.

Spaarne
Vijf jaar geleden ging Jozua in Haarlem van start met zijn restaurant. In 2015 verhuisde de zaak naar een monumentaal pand aan het Spaarne.

Jubileum
Recent vierde de ondernemer het vijfjarig bestaand van zijn door Michelin met een ster bekroonde eetgelegenheid. Een uitgebreide blog over dit diner lees je via deze link.

Vorig artikel

Soja nieuwe ingrediënt van het jaar Taiko Restaurant Amsterdam

Volgend artikel

Nederlandse chefs scoren goed op internationale ranglijst

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.