Nieuws

Nieuwe look voor FG Food Labs Rotterdam van François Geurds

François Geurds heeft het interieur van zijn met één Michelinster bekroonde restaurant FG Food Labs in Rotterdam aangepast. Door de nieuwe look is er meer bewegingsruimte en meer comfort. ‘Het heeft nu net iets meer klasse dan al het geval was’, aldus Dijlan van Vlimmeren tegen ChefsFriends.

‘Bij FG Food Labs is geen sprake van een complete verbouwing’, zo laat Dijlan desgevraagd weten. ‘De positionering is gewijzigd, de look is nieuw waardoor er meer bewegingsruimte is en er is sprake van meer comfort.’

Michelin
Het restaurant van François Geurds, dat door Michelin is bekroond met een ster, heeft volgens haar nu net iets meer klasse dan al het geval was.

Tafels
Voorheen beschikte FG Food Labs over uitsluitend vierkante tafels. Die worden nu afgewisseld met rechthoekige. Leuk detail is dat het onderstel van de nieuwe tafels van blank staal is, hetzelfde materiaal als bijvoorbeeld in de flessenrekken.

Vorig artikel

Amerikaanse comfort food-concept Jamie Oliver naar Rotterdam

Volgend artikel

Win een exemplaar van de Italiaanse kookbijbel ‘Eataly’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.