Productnieuws

Het nieuwe jenever drinken met cocktail van Kalmoes Beerenburg

Productnieuws – Hooghoudt trapt het seizoen van ‘het nieuwe jenever drinken’ af met de Dutch Storm: een mix van Kalmoes Beerenburg met ginger beer, gegarneerd met een partje limoen. De cocktail is ‘spicy en herbal’. Wie had dat gedacht? Millennials met een kruidenbitter op het terras!

Basis voor de cocktail is Kalmoes Beerenburg, gemaakt van 77 kruiden die hebben getrokken op de fijnste jenever van de familiedistilleerderij.

Puur
De smaak is zacht en puur door het karakter van de kalmoeswortel, en daardoor is de drank ook zeer geschikt om puur van te genieten. De kalmoeswortel geeft een verfijnde zachtheid aan het karakter van deze kruidenbitter.

Hooghoudt
Bij Hooghoudt staat constante vernieuwing hoog in het vaandel. Niet alleen in smaak, maar ook in presentatie. Daarom hebben de kruidenbitters een nieuwe, stoere fles gekregen die past bij het kruidige en intense karakter. Zoals ze zelf zeggen: een fles die staat!

Dutch Storm
Dutch Storm is ontwikkeld door de Smaakmakers van Hooghoudt, een team van topbartenders, en is ideaal om op mooie dagen van te genieten op het terras.
www.hooghoudt.nl

Vorig artikel

Blog: Blind proeven een experiment…

Volgend artikel

Culinair jazzfestival in tuin van De Swarte Ruijter

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.