Nieuws

Nieuwe Italiaanse lunch bij Piloersemaborg in Den Ham

Het is weer tijd voor de Italiaanse lunch van Piloersemaborg in Den Ham. Chef en eigenaar Dick Soek serveert zondag 27 oktober vier gangen, inclusief aperitief, wijnen, water en koffie. Voor 59,50 euro heb je een plek aan tafel.

‘Il menu di stagione’ is de naam van het menu dat Dick Soek zondag 27 oktober serveert tijdens de Italiaanse lunch bij Piloersemaborg in Den Ham. Vertaald naar het Nederlands: bepaald door de omstandigheden.

Wild
‘Omdat in deze periode een stuk lastiger te plannen is wat de seizoenen brengen’, aldus de chef en eigenaar. ‘Het waait te hard (geen vis) of het wild dat zou moeten worden geschoten, wordt niet geschoten.’

Paddenstoelen
Wat wel is binnengekomen: wilde zwijnen, paddenstoelen, kisten met bessen en onverwacht toch een vis die te mooi is om niet te gebruiken. ‘En wie weet, misschien wel een lunch met uit Italië meegenomen spullen.’

Reserveren
De Italiaanse lunch start zondag 27 oktober om 12.30 uur. De kosten per persoon bedragen 59,50 euro, inclusief aperitief, wijnen, water en koffie. Reserveren kan via deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Fine dining met tafelzuur: recepten van Joris Bijdendijk

Volgend artikel

Prijs van buitenlandse reizigers voor Hotel Okura Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.