Nieuws

Nieuwe hotelmanager voor Landgoed Duin & Kruidberg

Lianne Velthuis wordt de nieuwe hotelmanager van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Ze neemt per 1 juli de taken over van Bernard Lensink, die maar liefst vijftien jaar leiding gaf aan de onderneming en kiest voor een loopbaan elders.

De vereenvoudiging van de exploitatie, ingegeven door de economische situatie, heeft een belangrijke rol gespeeld bij het besluit van Bernard Lensink om zijn werkzaamheden over te dragen. Wat hij gaat doen, is nog niet bekend. Zijn opvolger Lianne Velthuis is reeds lid van het managementteam en start 1 juli als hotelmanager.

Landgoed Duin & Kruidberg ligt in Santpoort-Noord en is van origine het grootste woonhuis van Nederland. Sinds 2019 is het in handen van Hoscom van hotelier Lucas Petit.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Sven Nijenhuis opent restaurant in kerk in Valkenburg

Volgend artikel

Rozemarijn in Maastricht heeft nieuwe maître-sommelier

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.