Nieuws

Nieuwe gezichten in bedieningsteam De Treeswijkhoeve

Anne-Laura en Dick Middelweerd verwelkomen nieuwe mensen in de zwarte brigade van hun tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre. ‘Met dit team denken wij helemaal klaar te zijn om onze gasten straks weer te ontvangen’, aldus de eigenaren.

Aanleiding voor de veranderingen binnen het bedieningsteam is het vertrek van maître-sommelier Remon van de Kerkhof naar Australië.

Iete Braeken
De nieuwe maître is Iets Braeken, die als sommelier werkte bij Toine Hermsen en als maître bij De Lindehof in Nuenen van Soenil Bahadoer. Zij wordt geassisteerd door Daisy Krop.

Jasper de Jong, die al werkte als assistent van Remon, en Nils Snitselaar gaan als sommeliers aan de slag. Nils komt over van Parc Broekhuizen in Leersum.

Cocktails en kaas
Naomi Vroenhoven keert terug bij De Treeswijkhoeve, nadat ze er eerder als leerling het vak leerde. Naomi wordt verantwoordelijk voor de kazen. Tot slot komt Lucas Werner over van Noble Kitchen in Cromvoirt. Hij heeft een passie voor cocktails en verdiept zich graag in de wereld van koffie en thee.

Lees ook:
Anne-Laura en Dick Middelweerd over 30 jaar De Treeswijkhoeve
De favoriete restaurants in Brabant van Dick Middelweerd
De favoriete delicatessenwinkels in Brabant van Dick Middelweerd

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s: The Market Hotel opent in Groningen

Volgend artikel

‘Zeldzaam kopje koffie’ in restaurants François Geurds

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.