Nieuws

Nieuwe general manager voor Hotel Okura Amsterdam

De 35-jarige Michiel Roelfsema is de nieuwe general manager van Hotel Okura Amsterdam. Hij volgt met ingang van 18 mei Emmy Stoel op in het hoofdstedelijke hotel, dat in 2012 het 50-jarig bestaan viert.

De benoeming van Michiel Roelfsema tot general manager van Hotel Okura Amsterdam is vrijdag 15 maart bekendgemaakt door Marcel P. van Aelst, de president en CEO van Okura Nikko Hotel Management Co. Ltd Japan.

Emmy Stoel
De 35-jarige Michiel start op 17 mei als opvolger van Emmy Stoel, die in dezelfde functie aan de slag gaat bij Sofitel Legend The Grand, eveneens in Amsterdam.

Food & beverage
Als stagiair maakte Michiel in 2012 kennis met Hotel Okura Amsterdam. In 2008 keerde hij terug om er als assistent director of food & beverage aan de slag te gaan.

In 2012 werd hij benoemd tot rooms division director en vier jaar later werd hij tevens deputy general manager.

Naast zijn werkzaamheden bij Hotel Okura Amsterdam is hij actief lid van de Hotel Finance & Technology Professionals (HFTP) en regelmatig panellid bij Hotel Industry Technology Exposition Conference.

50-jarig bestaan
Michiel: ‘We voeren een digitale transformatie door, gaan verder met het renoveren van onze executive kamers en suites, en in 2021 vieren we het 50-jarig bestaan van het hotel.

Hotel Okura Amsterdam beschikt over 300 kamers, een spa- en fitnesscentrum, conferentieruimten en vier restaurants, waarvan er drie zijn onderscheiden door Michelin.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Oranje Boven in nieuwe menu sterchef Jonathan Zandbergen

Volgend artikel

Nieuwe dagelijkse leiding voor Het Roode Koper in Leuvenum

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.