Nieuws

Nieuwe directeur voor hotel De L’Europe in Amsterdam

Robert-Jan Woltering is de nieuwe directeur van De L’Europe in Amsterdam. Hij is met ingang van 11 juli de opvolger van Edward Leenders, die het vijfsterrenhotel de afgelopen drie jaar omtoverde tot een lifestyle brand met vijftien concepten.

De nieuwe managing director heeft meer dan dertig jaar ervaring in de internationale tophotellerie. In zijn laatste functie als regionale vicepresident van Mexico en Centraal-Amerika bij Accor Luxury Brands was hij voornamelijk verantwoordelijk voor het coachen van diverse algemeen directeurs.

Robert-Jan Woltering
‘Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team van De L’Europe te mogen werken’, aldus de nieuwe directeur. ‘De beste investering die we kunnen doen, is een investering in elkaar. Met duidelijke communicatie en heldere doelen streven we samen naar een fantastische toekomst.’

Robert-Jan werd in Mexico uitgeroepen tot Best Hospitality Leader in Mexico tijdens de onthulling van de International General Manager Awards in 2021.

Restaurant Flore
De L’Europe Amsterdam huisvest in de Nieuwe Doelenstraat. Het hotel beschikt over 97 kamers en suites, een luxe spa en wellness en – onder andere – restaurant Flore, dat recent door Michelin werd bekroond met twee sterren.

Lees ook:
Michelin 2022: drie nieuwe tweesterrenrestaurants en tien keer één ster
Drie nieuwe restaurants met groene Michelinster in gids 2022
Restaurant Bord’Eau wordt Flore in hotel De L’Europe

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotel Heerlickheijd van Ermelo opent 4-seizoenenterras

Volgend artikel

Pulitzer Amsterdam introduceert long table dinners in binnentuin

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.