Nieuws

Nieuwe dagelijkse leiding voor Het Roode Koper in Leuvenum

Landgoed Het Roode Koper in Leuvenum meldt wisselingen in de dagelijkse leiding. Na een periode van zestien jaar hebben eigenaren Yolanda en Jon-Ivar Sörensen afscheid genomen van gastheer Niels Godschalk. Tegelijkertijd zijn Sietske Doespers en Peter Bos welkom geheten.

Yolanda en Jon-Ivar Sörensen zijn de derde generatie eigenaren van Het Roode Koper in Leuvenum.

Michelin
Het bedrijf bestaat uit een hotel en een door Michelin met een ster bekroond restaurant, dat onder culinaire leiding staan van Dennis van den Beld.

Niels Godschalk
Na een periode van ruim zestien jaar heeft gastheer Niels Godschalk het bedrijf verlaten ‘om elders zijn gastheerschap voort te zetten’. Tegenover dit vertrek staat de komst van Sietske Doespers en Peter Bos.

‘In dit gastvrije stel herkennen wij onze ambities en enthousiasme om samen met ons en alle medewerkers met nieuwe positieve energie betekenisvolle belevingen voor de gast te verzorgen.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe general manager voor Hotel Okura Amsterdam

Volgend artikel

Emmy Stoel van Hotel Okura naar Legend The Grand Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.