Nieuws

Nieuwe chef voor restaurant The White Room in Amsterdam

Randy Karman is de nieuwe chef van The White Room. Hij is in het met een Michelinster bekroonde restaurant van NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky de opvolger van Arturo Dalhuizen. Randy gaat samenwerken met Jacob Jan Boerma, die er signature chef is.

Arturo Dalhuizen is vertrokken bij The White Room in Amsterdam om zijn loopbaan elders voort te zetten.

Michelin
Hij wordt in het sterrestaurant, waar driesterrenchef Jacob Jan Boerma signature chef is, opgevolgd door Randy Karman.

Randy werkte als souschef bij de door Michelin bekroonde eetgelegenheid en heeft op zijn cv verder De Leest in Vaassen en Bord’Eau in Amsterdam op zijn cv staan.

Jacob Jan Boerma
‘Als souschef en rechterhand van Arturo heb ik mij de signatuur van The White Room volledig eigen gemaakt’, aldus de nieuwe chef. ‘Ik kijk er naar uit om samen met Jacob Jan Boerma de huidige lijn voort te zetten.’

Jacob Jan laat weten ‘het geweldig te vinden om wederom met een talentvolle en gemotiveerde chef te mogen werken aan de ambities van The White Room.’

Krasnapolsky
Het restaurant van vijfsterrenhotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky opende de deuren in 2016. The White Room is gevestigd in de oudste restaurantlocatie van Amsterdam in een prachtig onderhouden monumentaal pand.

Het hotel beschikt over 451 kamers en meer dan 2200 vierkante meter aan evenementenruimte. Het huisvest op de Dam.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

François Geurds viert 5 jaar FG Food Labs met tasting menu

Volgend artikel

Summer Kick Off bij restaurant Bentinck in Amerongen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.