Nieuws

Nieuwe chef-kok voor restaurant Vinkeles in Amsterdam

Jurgen van der Zalm is de nieuwe executive chef van het met een Michelinster bekroonde Vinkeles. Hij volgt Dennis Kuipers op, die na zestien jaar afscheid neemt van het restaurant van hotel The Dylan Amsterdam.

De 36-jarige Jurgen werkt al veertien jaar voor Vinkeles. Hij begon er in 2008 als leerling en werkte zich op tot chef de cuisine. General manager René Bornmann van The Dylan Amsterdam laat weten dat hij en het team van het restaurant ‘trots zijn op de promotie van Jurgen’.

‘Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn kennis en toewijding het niveau van Vinkeles nog verder omhoog gaat brengen, samen met maître Natasja Noorlander.’

Hotel The Dylan
The Dylan Amsterdam huisvest aan de Keizersgracht in het centrum van de stad en op loopafstand van tal van (toeristische) trekpleisters. Het hotel heeft veertig kamers en suites, stuk voor stuk individueel ontworpen in vier verschillende stijlen.

Restaurant Vinkeles is onderdeel van het hotel en bekroond met een Michelinster. Het biedt de verfijnde Franse keuken en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend voor diner.

Lees ook:
Foto’s: dit is Nela, de nieuwste hotspot van Amsterdam
Pillows Hotels opent vijfsterrenhotel in Amsterdam
Nieuwe general manager voor Grand Hotel Amrâth Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Martin Kruithof komt met boek 'De Ode aan de paling'

Volgend artikel

Daalder Atelier Amsterdam tweede restaurant Dennis Huwaë

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.