Nieuws

Nieuwe chef-kok voor restaurant Puur Zee van Imko Binnerts

Puur Zee in Wijk aan Zee heeft een nieuwe chef-kok. Sinds 1 september zwaait Denny Ranzijn de culinaire scepter in het restaurant van Cathy Moerdijk en Imko Binnerts. Bovendien keer Rens van Roon als souschef terug op het nest.

Denny komt over van De Posthoorn in Monnickendam, waar hij ruim drie jaar werkzaam was. Ook Merlet in Schoorl en TOV in Schagen staan op zijn cv. ‘Met deze ervaring was het een perfect moment voor Denny om zijn eerste job als chef-kok aan te nemen’, aldus Cathy en Imko. ‘Net als wij is ook hij een groot fan van mooi en natuurlijk koken met pure smaken en fijne contrasten. Zijn eerste creaties zijn nu te proeven in het Seafood Experience-menu.’

Rens vertrok enkele jaren geleden om zijn vleugels uit te slaan en keert nu terug in de keuken als souschef. Luminita Niculcea is verantwoordelijk voor de patisserie en uiteraard is ook Imko met grote regelmaat achter het fornuis te vinden. ‘We zijn reuzeblij met ons team en hebben mooie verwachtingen aangaande de toekomst.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Genieten van het zwarte goud uit deze vier verrassende koffielanden

Volgend artikel

Topchefs koken op Sterren Preuvenemint in Slot Zeist

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.