Nieuws

Nieuwe chef Hotel Des Indes start met Valentijnmenu

Des Indes in Den Haag heeft een nieuwe executive chef. Roel Gilissen leerde het vak in door Michelin bekroonde keukens en gaat zijn ervaring gebruiken voor de herlancering van het menu van het hotel. Zijn eerste ‘taak’ is het ontwikkelen van een speciaal menu voor het Valentijnweekeinde.

Roel Gillissen kookt al 21 jaar in keukens van prestigieuze restaurants, waaronder het door Michelin bekroonde De Hoefslag in Bosch en Duin.

Den Haag
Deze maand is hij van start gegaan als executive chef van Hotel Des Indes in Den Haag. Hij gaat er het menu opnieuw lanceren.

Roel Gilissen
Signaturen van Roel zijn onder andere zijn risotto met truffel en zijn gebakken foie gras met spekkoek, overgoten met chocoladesaus.

Valentijnsdag
Hij start zijn dienstverband met het ontwikkelen van een speciaal menu, dat wordt geserveerd tijdens het Valentijnweekeinde.

Van vrijdag 10 tot en met dinsdag 14 februari wordt dit exclusief geserveerd aan gasten van het Haagse hotel.

Reserveren
Interesse in een diner tijdens Valentijn? Ga voor reserveringen en meer informatie naar de website van Hotel Des Indes.

ChefsFriends wenst Roel veel succes op zijn nieuwe werkplek.

Vorig artikel

Wintermenu all-in en Valentijnsdag bij De Lindehof in Nuenen

Volgend artikel

Valentijnarrangement bij Avant-Garde van Groeninge Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.