Nieuws

Nieuw waterterras voor Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag heeft een splinternieuw waterterras geopend. Met een oppervlakte van 212 m2, capaciteit voor 72 personen (36 tafels voor 2 personen) op 1,5 meter afstand en een ligging in de zon biedt het waterterras de mogelijkheid om heerlijk te vertoeven bij Restaurant Chiparus.

Het waterterras van het viersterrenhotel is een unieke oplossing voor de toenemende vraag aan terrasplek en zal op de vijver liggen tot medio september 2021.

Het waterterras is een uitbreiding van het huidige buitenterras van Restaurant Chiparus. Hiermee kan Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag de grote vraag naar terrassen in de omgeving opvangen en het winkelende publiek een heerlijke plek aanbieden.

Het waterterras is gezellig aangekleed in een zomerse loungesfeer, zodat gasten zich meteen thuis voelen. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om schaduw op het zonovergoten terras te creëren, zodat er voor iedereen de juiste omstandigheden zijn om te genieten van de heerlijke culinaire creaties uit het sfeervolle à la carte restaurant.

Shoppen en overnachten
Een dagje shoppen in het nieuwe Westfield Mall of the Netherlands kan compleet worden gemaakt met een overnachting bij het hotel dat direct aan de overkant ligt. De recentelijke opening van het winkelcentrum en de vrije (vakantie)dagen hebben ervoor gezorgd dat mensen er weer op uit gaan. Het hotel ziet dat er een run is ontstaan op de hotelkamers. Het aankomende zomerse weer en de aanloop naar de zomervakantie versterken dit effect alleen maar meer.

Lees ook:
Zonnige zomerse kazen voor op jouw terras
Zeven heerlijke hotelterrassen om te ontspannen

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Deel 1 video-interview chef Martijn Kajuiter

Volgend artikel

Foto’s eerste Spaanse Melia-hotel in Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.