Nieuws

Nieuw restaurant voor Nico en Sonja Boreas

Er is nieuws rondom Nico en Sonja Boreas. Het koppel dat jarenlang in de top van de vaderlandse gastronomie een rol speelde, gaat een nieuw restaurant starten.

Het nieuwe restaurant komt in Roermond, dat is slechts een half uurtje van Heeze waar ze jarenlang restaurant Boreas runden.

Het nieuwe restaurant komt aan de Roerkade in hartje Roermond en gaat Sabero (Boreas door elkaar gehusseld) heten. Het gaat om een klein restaurant dat vier dagen in de week open is. Nico en Sonja krijgen op 1 maart de sleutel en hopen het restaurant in april open te doen, zo laten ze weten op Facebook.

Anderhalf jaar geleden sloten Nico en Sonja Boreas hun toenmalige tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze. Jan Sobecki nam het pand over en opende er restaurant Tribeca.

Nico en Sonja verdwenen daarna in de anonimiteit, al lieten ze bij de sluiting in de zomer van 2016 direct weten dat het tijd is voor ‘nieuwe uitdagingen’. En aangezien ze jarenlang deel hebben uitgemaakt van de top van de vaderlandse gastronomie is het niet geheel verrassend dat ze met een nieuw restaurant terugkomen.

Vorig artikel

Restaurant Fred in Rotterdam ondergaat rigoureuze verandering

Volgend artikel

Menu ‘van grond tot mond’ bij Het Seminar in Zenderen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.