Nieuws

Nieuw restaurant voor Kasteel Kerckebosch in Zeist

Mooie plannen bij Kasteel Kerckebosch in Zeist. Begin volgend jaar gaat er een nieuw restaurant open. Een restaurant waar een ‘sterwaardig’ diner wordt geserveerd.

De culinaire baas Hans van Triest vertelt: ‘We hebben onszelf ten doel gesteld om van Kasteel Kerckebosch dé zaak van midden-Nederland te maken. Dit voorjaar is de hele keuken verbouwd en begin 2018 hopen we het nieuwe restaurant te openen, dat op dit moment wordt gebouwd’

Van Triest vervolgt: ‘Naast een gedeelte waar we gerechten op topniveau zullen serveren, gaan we hier ook een ‘Bistronomie aux Chateau’ kaart voeren: een toegankelijk menu voor families of gasten die iets minder tijd hebben. De Bistoria zoals wij hem nu kennen komt dan te vervallen, in die sfeervolle ruimte creëren we een wijnbar waar de culinaire reis zal starten’.

‘De weg vervolgt zich door de nieuwe keuken, het centrale middelpunt van het kasteel, waar een amuse zal worden gepresenteerd. Vervolgens serveren we in de Oranjerie een ster-waardig diner. Op en top beleving’, aldus Van Triest.

Dat belooft dus wat, daar in de bossen van Zeist aan de weg van de A12 naar het centrum van Zeist. Het 120 jaar oude kasteel telt 30 hotelkamers, 3 vergaderzalen, 2 boardrooms, een bar & lounge, en twee eetgelegenheden; Bistoria en een culinair restaurant.

Vorig artikel

Verrassingswildmenu bij Restaurant Hanninkshof in Enschede

Volgend artikel

Eigen restaurant voor sterchef Dennis Richter Uitdenbogaardt

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.