Nieuws

Nieuw foodconcept voor Leonardo Royal Hotels in Den Haag en Amsterdam

Leonardo Royal Hotels introduceert een nieuw foodconcept in haar twee hotels in Den Haag en Amsterdam: LEO’S International Flavors. LEO’S International Flavors Den Haag is vanaf nu iedere dag geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. LEO’S International Flavors Amsterdam opent naar verwachting in april. 

Na het succes van de Food Festivals in Den Haag waarbij gasten op culinaire wereldreis gaan heeft Leonardo Royal Hotels besloten om dit concept te borgen in twee vernieuwde restaurants. Op de menukaart van LEO’S International Flavors staan dan ook authentieke gerechten van over de hele wereld die allen gedeeld kunnen worden om meerdere smaken te proberen.

Gedurende het jaar vinden er zowel in Den Haag als Amsterdam verschillende LEO’S Food Festivals plaats met keukens van Thailand tot Iran en van Tunesië tot Mexico. Tijdens de Food Festivals staat er iedere editie een wereldse keuken centraal, wordt er een chef vanuit het land ingevlogen en komen de beste gerechten op de menukaart te staan. 

Culinaire wereldreis
Op de menukaart van LEO’S International Flavors zijn gerechten vanuit de meest uiteenlopende keukens te vinden en daarnaast is er aansprekende drankenkaart samengesteld met vele internationale dranken zoals een Nederlandse Gin, Libanese wijn en een Japanse cocktail.

Tijdens de bijbehorende LEO’S Food Festivals gaat er iedere editie een internationale chef, geselecteerd door een Ambassade, samen met Chef Sido de Brabander (Den Haag) en Michiel van der Kroon (Amsterdam) aan de slag om een menu met authentieke smaken samen te stellen. De beste gerechten komen op de huidige menukaart van LEO’S International Flavors te staan. Onder het genot verschillend entertainment worden gasten meegenomen op culinaire wereldreis. 

‘Met de introductie van LEO’S International Flavors hopen wij dat onze gasten nieuwe smaken ontdekken en op culinaire wereldreis gaan. Met de internationale allure van zowel Den Haag als Amsterdam zal het voor mensen wellicht ook als thuiskomen voelen. Sharing is caring en ‘delen’ staat bij LEO’S International Flavors dan ook hoog op de agenda en dit vullen we op diverse manieren in’, aldus Managing Director Leonardo Hotels Alexander Kluit.

Kluit vervolgt: ‘Zo zijn niet alleen alle gerechten te delen, maar deelt het team kennis door middel van storytelling aan onze gasten en delen (internationale) chefs hun kennis met onze chefs én gasten tijdens onder andere de LEO’S Food Festivals. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om LEO’S International Flavors te realiseren en ik kijk uit naar de reacties van onze gasten als ze het nieuwe concept komen beleven.’

LEO’S International Flavors Den Haag is vanaf nu iedere dag geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. LEO’S International Flavors Amsterdam opent naar verwachting in april. 

Over Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag, tussen het Ambassadewezen, Scheveningen strand en het stadscentrum. Het hotel beschikt over 178 luxe kamers en suites, restaurant LEO’S International Flavors, 900m2 wellness faciliteiten en 10 multifunctionele vergaderzalen.

Over Leonardo Royal Hotel Amsterdam
Het Leonardo Royal in het Amstelkwartier is het eerste conferentiehotel in Amsterdam waar maar liefst 400 gasten zowel kunnen vergaderen, dineren als overnachten. Het grootste Leonardo Royal Hotel van Europa telt 18 verdiepingen, 490 kamers, 8 suites, 11 vergaderruimtes, restaurant LEO’S International Flavors en beschikt over een state of the art Gym met Sauna en stoombad. De ligging van het hotel is uiterst centraal, met een goede bereikbaarheid van Amsterdam Centraal, RAI, de Zuidas en Schiphol.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Treeswijkhoeve heropent na brand: ‘Zon schijnt letterlijk en figuurlijk’

Volgend artikel

Sterrestaurant Graphite krijgt vegetarisch broertje: Obsidian by Graphite

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.