Productnieuws

Nieuw en online te bestellen: Sterrensnackbox met snacks van topchefs

Productnieuws – Sjieke Snacks heeft de Sterrensnackbox ontwikkeld. De snacks zijn het beste van twee werelden; ongedwongen snacken tijdens een borrel of diner en de kwaliteit beleven van topproducten waar topchefs mee werken. Noem het gerust Michelinster waardige producten.

De Sterrensnackbox is een samenwerking tussen Sjieke Snacks en 5 topchefs met een Michelinster. De deelnemende chefs zijn:

Dennis Middeldorp van Sense; risolle met wagyu en tomasu
Lars Albers van Vigor; balleke Vigor met foie en zolderspek
Thomas van Santvoort van Flicka; Drielse champignonkroket
Edwin Kats van Noble; tom kha kai kroket
Tom Schoonus van Noble Kitchen; kipkorn met Thaise curry en garnaal
Marijn van Doorn van Sjieke Snacks, werkte voorheen als kok in diverse topzaken en heeft de kaassouffle met Taleggio en pata negra ontwikkeld.

De snacks zijn lekker bij een borrel, maar ook als amuse in te zetten bij een diner en natuurlijk gewoon lekker als guilty pleasure.

‘Het maken van snacks doen wij met plezier en ook het bedenken van een nieuwe snack doen wij met plezier en een flinke knipoog. Dus snacks met een “Sjieke” knipoog’, licht bedenker Marijn van Doorn van Sjieke Snacks toe over de keuze voor ‘sjiek’ in plaats van ‘chique’.

De snackbox (€22,50) is online te bestellen in de webshop van Sjieke Snacks via: http://sjiekesnacks.nl. Deze is ook nog eens uit te breiden met het prachtige gastronomische bier van De Goede & De Stoute: Vuurzee Bier!

Vorig artikel

Deze toprestaurants nemen deel aan Wild eten in de Achterhoek

Volgend artikel

Martin Kruithof komt met boek 'De Ode aan de paling'

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.