Nieuws

Negen Michelinsterren verzorgen jubileumlunch Alliance Gastronomique

Tijdens één lunch genieten van liefst negen Michelinsterren. Het kan zondag 10 september, als op Bilderberg Landgoed Lauswolt de The Supernovae Lunch van Alliance Gastronomique plaatsvindt. Leden van de restaurantvereniging serveren gezamenlijk zo’n twintig amusegerechten.

Een supernovae is het verschijnsel waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen. Zondag 10 september gebeurt dat tijdens een speciale lunch, die wordt geserveerd door chefs die samen in het bezit zijn van negen Michelinsterren.

Landgoed Lauswolt
Plaats van handelen is Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag en uiteraard ontbreken champagne, bijpassende wijnen van hoogwaardige kwaliteit en live-entertainment niet.

Overnachten
Wie wil blijven overnachten, kan een kamer reserveren. De prijs bedraagt 199 euro voor een verblijf van zaterdag op zondag en 149 euro voor een verblijf van zondag op maandag. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar lauswolt@bilderberg.nl.

The Supernovae Lunch wordt geserveerd ter ere van het 50-jarig jubileum van restaurantvereniging Alliance Gastronomique en duurt van 14.00 tot 18.00 uur.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 175 euro per persoon, dit bedrag is all-in. Deze reservering is te maken via de website Alliance 50 jaar. Het aantal plaatsen is beperkt.

Vorig artikel

Restaurant Apicius in Bakkum serveert ‘menu van de markt’

Volgend artikel

Chef en Maître weg bij Hotel de Wereld / Restaurant O Mundo*

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.