Nieuws

Nederlands wedstrijdteam kookt bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

Een bijzonder evenement bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek. Zondag 9 september komt Culinary Team The Netherlands er koken. Deze talentvolle groep met koks is zich aan het voorbereiden op de Internationale Culinaire Wedstrijden in Luxemburg in november. Onder hen chef-kok Alfred van Dijk.

Als gast kun je zondag 9 september op internationaal gastronomisch niveau genieten in het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant in Lisserbroek.

Alfred van Dijk
Alfred van Dijk, chef-kok van Het Oude Dykhuys, is één van de leden van het Culinary Team The Netherlands.

Wedstrijd
In november neemt deze groep met koks deel aan de Internationale Culinaire wedstrijden in Luxemburg. De avond in Lisserbroek geldt als voorbereiding.

Omdat het gaat om een trainingssessie, gaat de uitvraag van de gerechten per tafel. Daarmee kan de wedstrijdsituatie op een zo goed mogelijke manier worden nagebootst.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 69,50 euro per couvert. Je geniet van drie gangen inclusief aperitief, arrangementswijnen, mineraal water en koffie- of theeservies.

Reserveren voor deze bijzondere avond kan via de website van restaurant Het Oude Dykhuys.

Vorig artikel

Jubileumarrangement bij 25-jarig Da Vinci in Maasbracht

Volgend artikel

Wim Severein opent deuren restaurant The Millèn in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.