Nieuws

Nazomeren bij restaurant In den Rustwat in Rotterdam

Marcel van Zomeren gaat ‘nazomeren’ bij zijn restaurant In den Rustwat in Rotterdam. Tot en met 19 oktober ontvang je bij een reservering voor een diner met minimaal twee personen een fles heerlijke huiswijn of twee kopjes koffie of thee na afloop cadeau.

‘We hebben al een klein beetje kennisgemaakt met de herfst, maar tot en met 19 oktober gaan we bij IDRW volop nazomeren’, aldus chef en eigenaar Marcel van Zomeren van restaurant In den Rustwat in Rotterdam.

Bib Gourmand
Wie voor minimaal twee personen een diner reserveert in de met een Bib Gourmand bekroonde eetgelegenheid, ontvangt een smakelijke give-away. Je kunt kiezen voor een fles heerlijke huiswijn wit of rood, of twee kopjes koffie of thee na afloop van je diner.

Reserveren
Het is belangrijk dat je bij je reservering online in het veld ‘bijzonderheden’ vermeldt dat je komt ‘Nazomeren’. Om te reserveren, volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Muziek en gastronomie komen samen bij Château St. Gerlach

Volgend artikel

Nieuwe maître-sommelier Molen De Jonge Dikkert Amstelveen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.