Nieuws

‘Nazomer Lunch’ all-in bij restaurant Spetters in Breskens

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Spetters in Breskens serveert tot en met zondag 23 september een Nazomer Lunchmenu voor 75 euro all-in. Sterchef Laurent Smallegange serveert een menu van drie gangen inclusief aangepast wijnarrangement, aperitief, amuses, water en koffie/thee met friandises.

‘We verwelkomen de nieuwe maand met een heerlijk nieuwtje’, aldus de met een Michelinster bekroonde Laurent Smallegange. ‘Kinderen terug naar school, tijd om jezelf lekker te verwennen.’

Laurent Smallegange
Tot en met zondag 23 september kun je bij restaurant Spetters in Breskens genieten van een lunchmenu all-in voor 75 euro per couvert.

Drie gangen
Wie het Spetters Nazomer Lunchmenu reserveert, geniet van een glas Cremant d’Alsace, amuses, onbeperkt water, een driegangenlunch met aangepast wijnarrangement en koffie of thee met friandises.

JRE-Nederland
Reserveren kan uitsluitend online en onder vermelding van ‘Nazomer Lunch’. Ga daarvoor naar de website van restaurant Spetters, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Vorig artikel

Dutch Cuisine thema BOERenmarkt XL van Chefs Revolution

Volgend artikel

Win exemplaar van Smakelijk! van Ronald Giphart

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.