Nieuws

Najaarsproeverij Winselerhof in teken van Italiaanse keuken

Op een bijzondere locatie genieten van een heerlijke keuken. Dat is de korte samenvatting van de najaarsproeverij van Châteauhotel WinselerHof in Landgraaf en wijngroothandel Vinissimo op 14 en 15 november. Wie belangstelling heeft, kan daarna aansluiten voor een viergangendiner met speenvarken aan het spit.

In samenwerking met wijngroothandel Vinissimo houdt Châteauhotel WinselerHof, onderdeel van de hotels van Camille Oostwegel, in Landgraaf op zaterdag 14 en zondag 15 november een najaarsproeverij met typisch Italiaanse producten en kwaliteitswijnen.

Italië
Una Domenica All’Italiana is een ontdekkingstocht door Italië. Liefhebbers van deze Zuid-Europese keuken kunnen deelnemen aan de proeverij voor een per persoon-prijs van 12,50 euro.

Speenvarken aan het spit
Aansluitend wordt vanaf 18.00 uur een viergangendiner met speenvarken aan het spit (Cena Italiana) geserveerd in restaurant Pirandello.

Reserveren
De avond wordt aangekleed met echte Italiaanse livemuziek en afgesloten met koffie of thee met friandises. Een plek aan tafel tijdens dit diner heb je voor 52,50 euro per persoon.

Reserveren kan door het sturen van een mail naar winselerhof@chateauhotels.nl of door te bellen met telefoonnummer 045-546 43 43.

Vorig artikel

‘Beste van Rotterdam’ met Manhattan Hotel en restaurant FRED

Volgend artikel

Kunstzinnig menu Ciel Bleu bij ArtDeli in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.