Nieuws

Najaarsarrangement bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi

Genieten van rust, prachtige uitzichten, natuur, kasteeltuinen en natuurlijk lekker eten en drinken? Dan is het najaarsarrangement van Hostellerie de Hamert in het Noord-Limburgse Wellerlooi iets voor jou.

Hostellerie de Hamert is niet alleen de aspergetempel van Nederland, ook de andere seizoenen biedt het gasten veelzijdige gastronomie. Zeker met het najaarsarrangement is het mogelijk om te genieten van Hostellerie de Hamert en haar omgeving.

Het najaarsarrangement bestaat uit een 3-gangenmenu met overnachting en ontbijt. Verder is fietsverhuur en een routekaart van de prachtige Maasduinen inbegrepen. Dat voor 100 euro per persoon.

Reserveren voor het najaarsarrangement kan door te bellen met 077-4731260.

Hostellerie de Hamert ligt tussen Venlo en Nijmegen, pal aan de Maas. Vanuit het restaurant heb je zicht op de rivier en achter het bedrijf is een groot bosgebied tot aan de Duitse grens. Een paar kilometer verderop bevinden zich de kasteeltuin in Arcen.

Vorig artikel

Mediterrane Avond bij restaurant De Nederlanden in Vreeland

Volgend artikel

Hotel Okura deelnemer aan Amsterdam Wine Week

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.