Nieuws

Naar de Waddeneilanden tijdens Waanzinnige Weken WestCord

Ze zijn er weer: de Waanzinnige WestCord Weken. En dat betekent dat je in een periode van acht weken tegen speciaal tarief kunt overnachten in één van de hotels van WestCord. Deze editie staan de Waddeneilanden centraal.

Tijdens de Waanzinnig WestCord Weken van WestCord Hotels betaal je 55 euro voor een overnachting exclusief ontbijt. Liever een verblijf met ontbijt? Dan bedragen de kosten 85 euro.

Deze speciale tarieven gelden wel op speciale momenten. Dit jaar van 7 tot en met 21 november en van 3 tot en met 16 december. In het nieuwe jaar zijn de mogelijkheden 9 tot en met 23 januari en 4 tot en met 17 februari.

Tijdens deze editie staan de hotels op de Waddeneilanden tot jouw beschikking. WestCord Hotels heeft accommodaties op Terschelling, Vlieland en Ameland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Chris Naylor jubileert in Vermeer met Celebration Menu

Volgend artikel

Tweede zaak in Haarlem voor sterchef Jozua Jaring

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.