Nieuws

Muzikale herfstlunch bij restaurant Tout à Fait Maastricht

Genieten van de herfstkleuren in alle opzichten! Zo omschrijft chef en eigenaar Bart Ausems de muzikale herfstlunch op zondag 27 oktober in zijn met een Michelinster bekroonde restaurant Tout à Fait in Maastricht. Een plek aan tafel heb je voor 95 euro per persoon.

De smaken op het bord en een feestelijk en altijd gezellig optreden van Geralt van Gemert vormen samen een kleurrijke invulling voor de muzikale herfstlunch die Bart Ausems houdt in zijn restaurant Tout à Fait in Maastricht.

All-in
Speciaal voor deze bijzondere middag op zondag 27 oktober wordt een menu van vier gangen geserveerd voor een all-inprijs van 95 euro per couvert.

Herfst
De gerechten zijn geïnspireerd op het herfstseizoen. Geralt van Gemert zorgt voor muzikaal entertainment.

Wijn en spijs
De muzikale en culinaire middag begint om 12.00 uur met een mousserend aperitief. Aansluitend geniet je van de gerechten en bijpassende wijnen, die zijn geselecteerd door maître Mike Jacobs.

Alliance Gastronomique
Meer weten of direct een reservering plaatsen? Dat kan door deze link te volgen. Tout à Fait is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Big Bottle Party restaurant Parkheuvel is zondag 10 november

Volgend artikel

Internationale Best Chef Top 100 telt acht Nederlandse chefs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.