Nieuws

Muzikale culinaire reis bij Château St. Gerlach in Valkenburg

Château St. Gerlach en Opera Zuid houden zondag 7 oktober voor de zevende keer het Dîner des Talents. In Valkenburg geniet je als gast van prachtige livemuziek en een smakelijk menu van vier gangen, op hoogstaande wijze gebracht door muzikaal en culinair talent.

In de stijlvolle setting van Château St. Gerlach in Valkenburg staat het Dîner des Talents 2018 in het teken van gastronomisch getinte composities van Jaqcues Offenbach (1819) en Leonard Bernstein (1918).

Muziek en gastronomie
Hun werken vormen tijdens dit bijzondere evenement de smakelijke basis van een onvergetelijke en verrassende culinaire reis, waarin muziek en gastronomie vervloeien.

De ontvangst is omstreeks 16.00 uur met een aperitief en amuse, aansluitend start de culinaire reis. Het einde staat gepland rond 21.30 uur.

Overnachten
De prijs is all-in en bedraagt 109 euro per persoon. Uitbreiding met een overnachting is mogelijk, daarvoor geldt een kamerprijs van 150 euro inclusief ontbijt.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@stgerlach.nl of door te bellen met telefoonnummer (043) 608 88 88.

Vorig artikel

Martin Ruisaard serveert truffelmenu bij De Fuik in Aalst

Volgend artikel

Blueness van Sergio Herman in Strandhotel Cadzand open

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.