Nieuws

Muziekdiner met Michiel Borstlap bij Bij Jef op Texel

Er staat iets moois te gebruiken bij restaurant Bij Jef op Texel. Daar vindt op maandag 4 februari een bijzonder muzikaal diner plaats met de toppianist Michiel Borstlap. En jij kunt daarbij aanwezig zijn.

Na een succesvolle concertreeks die Michiel Borstlap bracht naar wereldsteden als New York, Washington, Melbourne, Rio de Janeiro, Havana, Moskou, Bangkok en Teheran, komt de jazzpianist – door velen beschouwd als Neerlands beste pianist – nu ook naar Texel. En wel op uitnodiging van Jef Schuur en Nadine Mögling van Restaurant Bij Jef in het Texelse Den Hoorn.

Op maandag 4 februari speelt Borstlap daar tijdens het Mesmerizing Monday-diner. De term mesmorizing – betoverend, hypnotiserend werd vorig jaar bedacht door Time Out, dé culturele kalender van metropool Londen, voor de concertreeks die Borstlap daar toen gaf.

Mesmerizing belooft het ook op Texel te worden, op 4 februari. En niet alleen vanwege de muziek. Want terwijl Borstlap zijn toehoorders al improviserend hypnotiseert, betoveren chef Jef Schuur en sommelier Nadine Mögling de gasten met de allermooiste smaakcreaties en – combinaties.

De prijs voor het Mesmerizing Monday-diner is 125 euro all-in. Dat is inclusief ontvangst met champagne, vijfgangendiner, wijnarrangement, tafelwater, koffie en friandises. Reserveren via info@bijjef.nl.

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand. Het restaurant beschikt al jaren over een Michelinster. Verder zijn er twaalf design-suites zodat je je niet hoeft te haasten om de boot te halen. Je kunt er blijven slapen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s vernieuwd restaurant De Fuik in Aalst

Volgend artikel

Chefs Elea en Villa la Ruche maken vriendenmenu

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.