Nieuws

Mousserende 10-daagse bij restaurant Valuas in Venlo

Valuas in Venlo houdt van 19 tot en met 29 november de ‘Mousserende 10-daagse’. Die dagen wordt in het restaurant bij ieder gerecht – minimaal drie gangen – een mousserende wijn geserveerd. De laatste avond staat in het teken van champagnehuis Mailly. Het keukenteam zorgt voor vijf bijpassende gangen.

De ‘Mousserende 10-daagse’ vloeit voort uit het succes van de Spaanse 10-daagse, die afgelopen september plaatsvond.

Mousserende wijn
Van 19 tot en met 29 november geniet je van 75 euro voor een menu van drie gangen, waarbij de gerechten worden begeleid door een glas mousserende wijn. Desgewenst is het aantal gangen uit te breiden.

Champagne
Donderdag 29 november wordt het evenement afgesloten met een bezoek van het champagnehuis Mailly.

Eric Swaghoven
Het keukenteam onder leiding van sterchef Eric Swaghoven serveert een menu van vijf gangen. Mailly verzorgt de bijpassende champagnes.

Reserveren
Voor deze slotavond bedragen de kosten 150 euro. Deze prijs is all-in. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@valuas-hr.nl of door te bellen met telefoonnummer (077) 354 11 41.

Vorig artikel

Grand Gala des Patrons in 2019 in Rotterdam

Volgend artikel

Nieuwe chef-kok voor Het Bosch Waterfront Kitchen Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.