Nieuws

Mosselen eten in boomgaard tijdens Zilte Zondag Dorset Borne

In een zonnige boomgaard genieten van de smakelijkste mosselen. Ziehier het concept van ‘Mosselen in de boomgaard’ van restaurant Dorset in Borne. Zondag 15 juli kun je vanaf 16.00 uur aanschuiven voor een prijs van 44,50 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar half geld).

Zondag 15 juli houdt restaurant Dorset in Borne opnieuw een bijzonder evenement. Tijdens Zilte Zondag geniet je in een zonovergoten boomgaard van de hangcultuurmosselen van Neeltje Jans. Locatie is de tuin in Oud Borne.

Hangcultuurmosselen
Hangcultuurmosselen groeien aan netten in het water, waar ze kunnen genieten van plankton en het iets zoetere zeewater.

De middag, die duurt van 16.00 tot 19.00 uur, is inclusief een welkomstdrankje, hartige versnaperingen, mosselen, dikker frieten met dip en een groene salade. Overige dranken zijn niet inbegrepen.

Alliance Gastronomique
Liever een visje van de barbecue? Ook dat kan! Geef dit even aan bij het maken van de reservering.

Een plek reserveren bij het bij Alliance Gastronomique aangesloten restaurant kan door het sturen van een e-mail naar rosalie@dorset.nl.

De kosten bedragen 44,50 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Let op: er is een bepaald aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol en reserveren is noodzakelijk.

Vorig artikel

Vier gangen voor de prijs van drie bij Elevé in Leeuwarden

Volgend artikel

Actie Zomerprikkels bij Restaurant Hanninkshof in Enschede

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.