Vakantie in eigen land

Mondragon verwent fijnproevers met het beste van Zeeland

Ben jij een fijnproever en fan van Zeeland? Dan is het gastronomisch arrangement van Hotel Mondragon geschikt voor jou. Je verblijft twee nachten in Zierikzee en geniet in restaurant Cristó van al het goede dat de provincie te bieden heeft: van verse vis tot zorgvuldig geselecteerde regionale wijn.

Mondragon biedt het gastronomisch arrangement aan speciaal voor de fijnproevers onder ons. Chef-kok Kees Visser en zijn team verrassen je graag met een verrassingsmenu van vijf gangen inclusief wijnarrangement.

Ontbijt inclusief
Je verblijft twee nachten in een Club Room van dit eind vorig jaar geopende hotel. Een smakelijk ontbijt is inbegrepen.

Regionale wijn
In restaurant Cristó geniet je van al het goede dat Zeeland op culinair gebied te bieden heeft. Van verse vis tot de heerlijke regionale wijn van De Kleine Schorre, zorgvuldig geselecteerd door maître-sommelier Lianne Wilemse.

Het arrangement is het hele jaar beschikbaar en heeft een vanafprijs van 210 euro per persoon. Toeristenbelasting en parkeerkosten (10 euro per nacht in de inpandige garage) zijn exclusief.

Vorig artikel

Ontdek het Westland vanaf het water met Hotel Maassluis

Volgend artikel

Wandelen, fietsen en culinair genieten bij Hotel De Weverij

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.