Nieuws

Mondiale prijs voor cocktail hotel TwentySeven Amsterdam

Hotel TwentySeven in Amsterdam is nog maar recent geopend, de eerste prijs is echter al binnen. Head bartender Eric van Beek is winnaar van de gerenommeerde Global Bacardi Legacy 2018-competitie. Zijn ‘spoken word’-cocktail Carino is tijdens de finale in Mexico tot de beste gekroond.

De 27-jarige Eric van Beek nam het in Mexico in de finale op tegen de crème de la crème van de internationale cocktailwereld.

Bacardi Legacy
Zijn Carino, Spaans voor liefhebben’ was voor de jury de onbetwiste winnaar tijdens de tiende editie van de Bacardi Legacy-competitie.

Liefde en verbintenis
Zijn cocktail is een boodschap van liefde en verbintenis. ‘We moeten niet naar elkaar wijzen, maar samenwerken’, aldus de head bartender van hotel TwentySeven aan de Dam in Amsterdam.

Griekse yoghurt
Kenmerkend voor zijn stijl is de Griekse yoghurt in het drankje. Hij brengt het op spectaculaire wijze samen met het zoet van rum en vanille en het fris van citroen.

Bar
Van Beek ontwikkelde de creatie voor het menu van het hotel. ‘Daar krijg ik de mogelijkheid om out of the box te denken en met mijn creaties en verhaal een bijzondere barervaring voor onze gasten te creëren.’ Ons advies: snel proeven!

Binnen kijken bij TwentySeven

Het was het meest opzienbarende project van 2017: TwentySeven op de Dam in Amsterdam. Hotelier Eric Toren realiseerde er zijn droomhotel, inclusief restaurant Bougainville. Met luxe in optima forma. Zestien suites, in grootte variërend van 45 m2 tot 219 m2, en allemaal individueel ontworpen.

Vorig artikel

Rosé Sundays bij restaurant Jansz in Pulitzer Amsterdam

Volgend artikel

Fruits de Mer Experience bij Château Neercanne in Maastricht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.