Nieuws

Minivakantie bij Carelshaven met luxe diners

Wie er even helemaal uit wil, kan denken aan de rustige en natuurrijke omgeving van Overijssel. Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden biedt een 4-daagse minivakantie in Twente aan.

Carelshaven is weer helemaal terug aan het front, constateerden we onlangs tijdens een uitgebreide lunch. Lees onze foodblog en je weet waarom.

Wie het horecabedrijf wil ervaren en de landelijke en stedelijke omgeving wil verkennen, kan kiezen voor het arrangement van Carelshaven.

Dit arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met bubbels;
  • 3 overnachtingen op basis van een twee persoonskamer;
  • 3 maal een uitgebreid Champagne-ontbijtbuffet;
  • 3 maal een luxe 3-gangendiner;
  • gratis fiets- en wandelroutes.

Het minivakantie-arrangement wordt aangeboden voor 225 euro per persoon. Reserveren kan door te bellen met 074-3761305 onder vermelding van arrangement ‘4-daagse minivakantie’.

Naast een wandeling over landgoed Twickel in Delden leent dit arrangement zich verder om de opkomende steden Enschede en Hengelo te ontdekken, en om te fietsen langs rustgevende dorpen als Bentelo, Beckum en Sint Isidorushoeve. Ben je in Bentelo, bezoek dan Wijngaard Hof van Twente, waar wijnen van onder andere Carelshaven en De Librije worden gemaakt.

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven ligt aan de rand van Delden en is via de A1 binnen anderhalf uur te bereiken vanuit Utrecht of Amsterdam. Het hotel is aangesloten bij JRE-Nederland, Twente Culinair en QL Hotels & Restaurants.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Wouter van Laarhoven gaat Alma heten

Volgend artikel

Cool down-menu bij De Lindehof in Nuenen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.