Nieuws

Michiel Deenik opent restaurant The Traveller in Amsterdam

Michiel Deenik, eigenaar van de hoofdstedelijke restaurants Visaandeschelde en The Roast Room, opent een nieuw en werelds restaurantconcept. In het groene hart van de campus van ING in Amsterdam-Zuidoost gaat hij in het najaar van start met The Traveller, geïnspireerd op de liefde voor reizen.

The Traveller op de campus van ING in Amsterdam-Zuidoost wordt het derde restaurant van Michiel Deenik.

Reizen
Zijn nieuwste aanwinst moet in het najaar de deuren openen en wordt gerealiseerd in samenwerking met restaurantmanager Neal Valentijn en jeugdvriend Jeroen van Brussel.

Het concept is geïnspireerd op hun gedeelde liefde voor reizen en de culinaire ontdekkingstocht die daarbij hoort.

Inspirerende plek
Het restaurant is straks geopend van 7.00 tot 1.00 uur en moet een inspirerende plek zijn voor medewerkers van de campus, studenten, ondernemers, omwonenden en uitgaans- en winkelend publiek.

Menu
Het menu is avontuurlijk, met een mix van traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken. Ook drankenkaart is met bieren en wijnen uit alle windstreken één grote ontdekkingsreis.

Het horecapaviljoen is een ontwerp van Powerhouse Company en wordt ontwikkeld door OVG Real Estate en G&S Vastgoed.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s vernieuwd restaurant De Leuf in Ubachsberg

Volgend artikel

Lunchen met winnaars Pulitzerprijs bij hotel Pulitzer Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.