Nieuws

Michelin Service Award voor Cindy Borger

Tijdens de uitreiking van de Michelinsterren is Cindy Borger van Restaurant De Groene Lantaarn** in Staphorst bekroond met de Michelin Service Award. Michelin zet met de Service Award de voorkant van de restaurantwereld in de spotlight.

Deze prijs werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt aan Peter Bruins van Restaurant de Bokkedoorns in Overveen en staat voor excellente gastvrijheid, passie en het enthousiasme om een unieke gastvrijheidsbeleving te bieden aan de gast.

Cindy is verrast en trots op de award. ‘We zaten met het team te kijken naar de livestream en ineens herkende ik de bomen in beeld. Toen bleek Michelin hier voor de deur te staan. Ik was compleet verrast’, aldus Borger, die samen met Jarno Eggen het tweesterrenrestaurant runt.

Over De Groene Lantaarn
In 2009 nemen Jarno Eggen en Cindy Borger De Groene Lantaarn in het Drentse Zuidwolde over. Een jaar later ontvangen hij zijn eerste ster en is het restaurant, gevestigd in een prachtige Saksische boerderij. In 2015 wordt De Groene Lantaarn bekroond met een tweede Michelinster en treedt Eggen toe tot het Gilde van Meesterkoks. In 2018 verhuist De Groene Lantaarn naar Staphorst.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Château Neercanne kondigt nieuwe Chef de Cuisine en Maître d'Hôtel aan

Volgend artikel

De Kromme Dissel viert 50 jaar een Michelinster met Tour

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.