Nieuws

Met midweek winteraanbieding naar Bij Jef op Texel

Wie er tussen nu en eind maart even lekker tussenuit wil, kan naar het prachtige Texel. Daar kun je heerlijk genieten van een speciale midweek winteraanbieding van sterrestaurant Bij Jef in Den Hoorn.

Texel ontpopt zich steeds meer als hét culinaire Waddeneiland van Nederland. Met sterrestaurant Bij Jef in Den Hoorn als culinaire magneet.

Het restaurant met hotelkamers heeft een speciale midweek winteraanbieding, die vanaf 22 januari tot en met 25 maart geldig is. De aanbieding bestaat uit:

  • Ontvangst met champagne
  • Twee overnachtingen in een luxe suite, inclusief Jef’s verwenontbijt
  • Vijfgangenmenu ‘Klassiek’
  • Zevengangenmenu ‘Local Meets Cosmopolitan’
  • Gebruik van de sauna

Deze aanbieding is geldig op de aankomstdag woensdag en op basis van beschikbaarheid. De midweek winteraanbieding met verblijf in een Junior Suite van 40m2 kost 296 euro (normaal 396 euro) en in een suite van 50m2 369 euro (in plaats van 469 euro).

Jef Schuur staat bekend om zijn pure kookstijl, waarbij groenten net zoveel aandacht krijgen als vlees of vis. ‘Eten moet je energie geven en niet nemen. Dat lukt een stuk beter met groenten’, liet Jef eerder weten aan Rik van ChefsFriends.nl. Daarnaast is hij aanhanger van het afnemen bij zoveel mogelijk lokale leveranciers. Kwaliteit is daarbij het uitgangspunt.

Bij Jef is gevestigd in een karakteristiek straatje in Den Hoorn op een paar kilometer afstand van de aankomsthaven van de boot van Den Helder en op steenworp afstand van de rustgevende duinen aan de Noordzee-kant van het eiland. De ferry van en naar Texel vaart met grote regelmaat en tickets zijn online te bestellen of verkrijgbaar aan het loket op de veerhaven in Den Helder. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Avond met alles uit de Noordzee bij De Burgemeester

Volgend artikel

Waarom online leren belangrijk is

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.