Boeken

Met mes & stokjes: zeventig internationale gerechten

Boeken – Bij Mascha Lammes thuis in de keuken is het nooit saai, want ze probeert graag wat nieuws. Knallende smaakcombinaties zijn jaar handelsmerk. In ‘Met mes & stokjes’ vind je meer dan zeventig van de allerlekkerste internationale gerechten, zonder uitzondering met een haalbare boodschappenlijst en overzichtelijke bereidingswijze.

Mascha schreef met haar man Ronald Giphart de kookboeken ‘De wereld thuis’ en ‘Verrukkulluk’. In haar eentje maakte ze ‘Wereldbroodjes’ en nu dus ‘Met mes & stokjes’. Ze probeert graag iets nieuws, maar alle recepten moeten wel altijd door de ‘makkelijk te maken-toets’ heen komen.

Onbekende gerechten
Haar zoektocht naar een combinatie van zeer onbekende gerechten en juist heel bekende ingrediënten levert bijzondere verhalen op die garant staan voor lachsalvo’s en verrassende weetjes.

Bourgondiër
Thuis is ze de baas over de keuken. Ze kookt dagelijks voor haar gezin en alle aanhang. Ze is een bourgondiër, maar houdt ook van gemak. De combinatie van haar nieuwsgierige aard, nonchalante schwung en avontuurlijke kookstijl maakt haar tot een zeer welkome stem in het culinaire landschap.

Internationale gerechten
‘Met mes & stokjes’ telt 224 pagina’s en zeventig van de allerlekkerste internationale gerechten. Het boek kost 29,99 euro en is te bestellen via de website van uitgeverij Thomas Rap.

Exemplaar winnen
Als je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van ChefsFriends, maak je kans op een gratis exemplaar? Ben je nog geen abonnee, maar wil je wel kans maken? Schrijf je dan deze week gratis in.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Pincoffs in Rotterdam wint prijs voor duurzaam ondernemen

Volgend artikel

Restaurants Eden en Ledeboer slaan de handen ineen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.