Advertorial

Met korting naar masterclass van wijnmaker Stan Beurskens

Advertorial – WTOL Academy biedt jou de gelegenheid om deel te nemen aan een masterclass van één van de beste wijnmakers van Nederland: Stan Beurskens van wijngaard St. Martinus in Vijlen. Voor volgers van ChefsFriends heeft onze ‘vriend van…’ een speciale aanbieding: 25 procent korting op het tweede ticket.

‘Is wijnbouw in Nederland een dure hobby of een commercieel succes?’ Op die vraag gaat Stan Beurskens maandag 31 mei dieper in tijdens zijn masterclass op zijn wijngaard in het Zuid-Limburgse Vijlen.

St. Martinus
Stan studeerde oenologie aan de beroemde universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika en de universiteit van Geisenheim in Duitsland. Naast zijn theoretische achtergrond heeft hij inmiddels bijna twintig jaar praktijkervaring in verschillende wijngaarden over de hele wereld, zowel de klassieke als de nieuwe wereld.

In 2007 is hij zijn eigen wijnbouwadviesbureau begonnen en inmiddels begeleid hij meer dan zestig wijngaarden in binnen- en buitenland bij de wijnbouw en de vinificatie. Op wijngaard St. Martinus maakt hij zijn eigen wijnen.

WTOL Academy
De kosten bedragen 125 euro en daarbij zijn een lunch, een rondleiding door de wijngaard en de -kelders en een proeverij inbegrepen. Volgers van ChefsFriends krijgen van onze ‘vriend van…’ WTOL Academy 25 procent korting op ieder tweede kaartje, deze wordt bij het afrekenen verrekend. Let op: deze bijzondere en exclusieve masterclass is bedoeld voor gevorderden met minimaal kennis op niveau 2-3.

Vorig artikel

Martijn Struijk nieuwe maître-sommelier restaurant Tribeca

Volgend artikel

Het Proeflokaal Elburg geeft koffiedrab een tweede leven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.