Nieuws

Merlet viert 20 jaar Michelinster met culinaire Lazy Sunday

Merlet in Schoorl viert in 2018 dat het twintig jaar een Michelinster heeft. Zondag 8 juli is er daarom een Lazy Sunday Party in de prachtig gelegen tuin van het restaurant. Als gast geniet je – tot zonsondergang – van amuses van chef Jonathan Zandbergen, heerlijke cocktails en dj’s.

Met recht een reden voor een feest: restaurant Merlet in Schoorl viert in 2018 dat het twintig jaar in het bezit is van een Michelinster.

Hotel en restaurant
Zondag 8 juli vanaf 15.00 uur kun jij dit meevieren. Die middag is in de tuin van de onderneming, waarin tevens een hotel is gerealiseerd, een Lazy Sunday Party.

Jonathan Zandbergen
Jonathan Zandbergen zorgt voor de culinaire invulling tijdens een walking dinner. Verder zijn er smakelijke cocktails en muziek van dj’s. De ontvangst is met een glas Champagne.

Kaarten
Kaarten voor deze mooie dag kosten 95 euro en zijn te bestellen via telefoonnummer (072) 509 36 44 of door het sturen van een e-mail naar info@merlet.nl.

ChefsFriends feliciteert eigenaren Carla en Martin van Bourgonje en hun team van harte met dit bijzondere resultaat.

Vorig artikel

Kreeftmenu bij Tante Koosje in Loenen aan de Vecht

Volgend artikel

Oosterscheldekreeft en asperges in één menu bij De Zwaan

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.