Nieuws

Merlet in Schoorl geeft cadeautje weg bij speciaal arrangement

Wie de keuken van sterrestaurant Merlet in Schoorl maximaal wil ervaren en ook nog wil genieten van de prachtige omgeving zoals de Schoorlse Duinen en de fameuze klimduin in het dorp, kan dit jaar op vrijdag terecht voor een speciaal arrangement.

Het arrangement bevat een 4-gangen gastronomisch menu op de eerste avond en een 5-gangen gastronomisch menu op de tweede avond. Verder een ontbijt in Grand Café Bourgogne en gebruik van zwembad, sauna, stoomcabine en hotelfietsen.

Speciaal is dat het arrangement bestaat uit twee overnachtingen, waarbij een overnachting gratis wordt aangeboden. Als cadeau vanwege het feit dat Merlet afgelopen week zijn Michelinster heeft behouden.

Uitgebreid arrangement
Het uitgebreide arrangement komt uit op 212,50 euro per persoon op vrijdag en zaterdag op basis van een standaard kamer. Normaliter kost dit 302,50 euro. De laatste twee vrijdagen van dit jaar (22 en 29 december) houdt Merlet kamers vrij voor dit speciale arrangement.

Wie op deze manier uitgebreid Merlet wil ervaren, kan tot 17 december reserveren voor dit arrangement. Merlet is van 31 december na het ontbijt tot en met 11 januari gesloten vanwege een verbouwing.

Jonathan Zandbergen
Merlet is gelegen aan de Duinweg 15 aan de rand van Schoorl en dichtbij de klimduin en het uitgestrekte natuurgebied Schoorlse Duinen. De zaak wordt geleid door Carla en Martin van Bourgonje en de chef-kok is Jonathan Zandbergen.

Merlet is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique en bij QL Hotels & Restaurants, een verzameling van ruim 120 kleinschalige kwaliteitshotels in Nederland en buitenland.

MerletVorig artikel

After kerstmenu bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg

Volgend artikel

Proost op de kerstborrel, mét of zonder alcohol

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.