Nieuws

Menu ‘Zomers Lekker’ bij restaurant Cordial in Oss

Het is zomer in Nederland en restaurant Cordial in Oss viert dat met het menu ‘Zomers Lekker’. In de maanden juli en augustus geniet je voor 65 euro all-in van een aperitief, drie zomers gerechten inclusief twee bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met zoete lekkernijen.

‘Het is op en top zomer in Nederland. Iedereen geniet en is vrolijk en wij gaan daar graag in mee’, aldus restaurant Cordial in Oss over het menu Zomers Lekker.

In juli en augustus – let op de zomersluiting van 28 juli tot en met 14 augustus – beschikbaar voor een couvertprijs van 65 euro, all-in.

Aperitief en wijnen
Het menu start met een zomers aperitief en aansluitend geniet je van drie zomerse gerechten met twee bijpassende wijnen en tafelwater. Na afloop is er koffie of thee, met zoete lekkernijen.

Reserveren
Voor het maken van een reservering kun je terecht op de volledig vernieuwde website van restaurant Cordial.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Pierre Haenen opvolger Peter Harkema bij Château Neercanne

Volgend artikel

Wolf Atelier serveert best of 4 years-menu en jij kiest de gerechten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.