Nieuws

‘Menu Signature’ met gratis overnachting bij Cordial in Oss

Wie culinair uit z’n dak wil gaan en er een goed glas wijn bij wil drinken, moet naar Cordial. Het toprestaurant in Oss biedt gedurende de zomermaanden een uitgebreid vijfgangenmenu aan met een gratis overnachting.

Restaurant Cordial is een zomer lang de bob, laat eigenaar Jelle van Gangelen weten aan ChefsFriends.nl. ‘Gasten kunnen een bob-arrangement boeken door te reserveren voor ons exclusieve menu “Signature”. Dit is een vijfgangenmenu van 95 euro per couvert en wij bieden de gast een gratis overnachting aan in ons hotel De Weverij’.

Het eet- en slaaparrangement is te boeken in de maanden juli en augustus, met uitzondering van 2 tot en met 16 augustus wanneer Cordial gesloten is vanwege de zomervakantie.

‘Tijdens Pasen en Pinksteren hebben we voor het eerst met dit arrangement gewerkt’, stelt Van Gangelen. ‘Dat ging erg goed. In de zomer is ons hotel minder gericht op de zakelijke markt. Daarom hebben we besloten om dit arrangement in de maanden juli en augustus in te zetten’.

Het uitgebreide vijfgangenmenu bestaat momenteel uit ganzenlever met gerookte paling, rode biet en specerijen. Langoustine met parelgort, yuzu, wortel en koriander. Vervolgens komt gegrilde zeebaars met ansjovis, gnocchi, truffel, snijbiet, basilicum en eigen jus op tafel. Gevolgd door Anjou duif met maïs, pompoen, aardappel poffertje, duivenjus met vintage thee. En als afsluiter framboos met panna cotta, munt, brioche, ganache, witte chocolade, sabayon en sorbet. Topsommelier Roy Pelgrim schenkt desgewenst per gang een bijpassend glas wijn.

De eerste reacties op het arrangement zijn goed, meldt Van Gangelen. ‘We hebben bezoekers uit heel Nederland voor dit arrangement. Zelfs mensen uit Oss. Die overnachten bij ons, lekker slapen in eigen stad. In het weekend is ons restaurant sowieso gericht op culinair toerisme’.

Wie dit bijzondere arrangement wil boeken, kan hier klikken.

 

Vorig artikel

Presentatie Nederlandse Michelingids maandag 7 december

Volgend artikel

Perceel in Capelle a/d IJssel viert 5-jarig bestaan en nieuw terras

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.