Nieuws

Menu Roy Eijkelkamp met Henriot-champagne bij De Bokkedoorns

Champagnehuis Henriot bezoekt restaurant De Bokkedoorns in Overveen en dat wordt gevierd met een speciale avond. In samenwerking met Wijnkoperij De Lange, de importeur in Nederland, heeft chef Roy Eijkelkamp een speciaal menu van vijf gangen samengesteld. Voor 175 euro kun je donderdag 14 maart een plek aan tafel reserveren.

Donderdag 14 maart is Laurent Fresnet, chef de cave van het bekende champagnehuis Henriot bij restaurant De Bokkedoorns in Overveen. Fresnet is meermaals verkozen tot beste wijnmaker in champagne.

Tijdens een exclusief diner schenkt hij zijn mooiste champagnes, inclusief toelichting, en beantwoordt hij vragen van gasten.

Michelin
Tweesterrenchef Roy Eijkelkamp heeft in samenwerking met Paul Frankhuizen van Wijnkoperij de Lange in Breda een menu van vijf gangen samengesteld.

Wijnkoperij de Lange is importeur voor Nederland van de champagnes van Henriot.

Reserveren
Voor de liefhebbers is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De indeling is volgens het table d’hôtes-principe (aan lange tafels) en de prijs per persoon bedraagt 175 euro all-in.

Voor reserveringen en eventuele verdere informatie kun je terecht op de website van restaurant De Bokkedoorns.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zes sterrenchefs trappen aspergeseizoen af bij Valuas in Venlo

Volgend artikel

Servais Tielman serveert afscheidsmenu bij Cucina del Mondo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.