Nieuws

Menu met populairste gerechten bij jubilerend Elea in Rijswijk

Restaurant Elea in Rijswijk bestaat zondag 11 november twee jaar. Om dat heuglijke feit te vieren, serveren eigenaren Bibi Kuyp en Takis Panagakis van 7 tot en met 11 november een jubileummenu met daarin zes gerechten die de afgelopen twee jaar erg geliefd waren bij de gasten.

Feest in Rijswijk! Ondernemers Bibi Kuyp en Takis Panagakis maken zich op voor het 2-jarig bestaan van hun restaurant Elea.

Takis Panagakis
Zondag 11 november is de jubileumdatum en daarom serveren ze van 7 tot en met 11 november enkel een jubileummenu.

Bubbels
Voor 60 euro per persoon geniet je van die zes gerechten die de afgelopen twee jaar erg geliefd waren bij de gasten. Bovendien word je ontvangen met een glas bubbels.

Jubileum
Wil jij het jubileum mee vieren, ga dan naar de website van restaurant Elea. Reserveren kan ook telefonisch (070-214 38 60) of door het sturen van een e-mail naar info@restaurantelea.nl. Geef even aan dat je komt voor het jubileummenu.

ChefsFriends feliciteert Bibi en Takis van harte met het 2-jarig bestaan van restaurant Elea in Rijswijk.

Vorig artikel

Wijnmakersdiner Spanje en Oostenrijk bij Da Vinci in Maasbracht

Volgend artikel

Win exemplaar van hapjesboek ‘Variatie op de plank’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.