Nieuws

Menu ‘van grond tot mond’ bij Het Seminar in Zenderen

Het Seminar in Zenderen slaat een andere weg in. Het Twentse kwaliteitsrestaurant heeft een nieuwe eigenaar en wil zich nog meer toeleggen op de herkomst van producten.

Daarom is het ‘van grond tot mond’-menu bedacht, afkomstig van de filosofie van de eigenaren. Het menu bestaat uit nog meer natuurlijke en eigen ingrediënten, onder andere van speciaal voor het restaurant gefokte Black Angus koeien.

Het menu staat vanaf 11 januari en februari in de schijnwerpers en wordt benoemd als kennismakingsmenu. Kennis maken vanwege het feit dat het restaurant een nieuwe eigenaar heeft, waarbij nauw wordt samengewerkt met restaurant De Heerlijke Huiskamer in Bentelo.

Kennismakingsmenu
Het kennismakingsmenu bestaat uit een 3-gangen verrassingsmenu inclusief een drankje naar keuze (fris, pils of huiswijn) met na afloop koffie of thee met een zoete lekkernij voor de prijs van 34,50 euro per persoon. Wie reserveert voor dit menu doet dat onder vermelding van ‘kennismakingsmenu’.

Restaurant Het Seminar is gevestigd aan de Hertmerweg net buiten Zenderen, niet ver van Borne. Het restaurant is per 1 januari in het bezit van Willem en Leonique Bokhove. De vorige eigenaren SVH Meestergastheer Said Maher en SVH Meesterkok Jelle Wagenaar blijven voorlopig verbonden aan het restaurant.

Vorig artikel

Nieuw restaurant voor Nico en Sonja Boreas

Volgend artikel

Restyling voor ’t Nonnetje in Harderwijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.